Parrafine behandeling

Deze behandeling is een aanrader voor de winter. Paraffine is een soort kaarsvet. Als het warm wordt, dan smelt het tot een vloeibaar product, komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit.

Dit product zit in een apparaat, waarin u uw handen onderdompelt nadat deze zijn behandeld met een voedende handserum. Na twee maal onderdompelen krijgt u plastic zakjes en warmte handschoenen aan, waardoor de warmte van de paraffine goed in de huid en handen door kan dringen. Nu kunt u 10 minuten ontspannen zitten, terwijl de paraffine zijn werking doet. Dit heeft vele voordelen. Uw poriën gaan goed open staan waardoor het product goed in uw huid kan trekken.

Als u last heeft van droge en beschadigde handen, met eventueel pijnlijke kloofjes, dan is dit  zeker aan te raden. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen en pijnlijke spieren bij b.v. reuma. Na afloop wordt de paraffine verwijderd, en krijgt u een voedende handcrème ingemasseerd.